Horeca verspilt minder voedsel om kosten te drukken, vooral hotels zijn zuiniger
maandag 11 september 2023 | Bron: NU
De horeca gooit nu 9,2 procent minder voedsel weg dan in 2019, het jaar voor de coronapandemie. Maar het weggegooide eten is nog altijd goed voor bijna 6 procent van de omzet, blijkt uit onderzoek van de Rabobank.
- Verzekeringsnieuws
- Over Verzekeringsnieuws
- Powered by Koko Kroup | Essenso
- Webtips
- Zeker.com | DirectZeker
- LevenWonen.nl
- Disclaimer | Privacy
- Cookiebeleid
- Geld
- Hypotheek
- Lenen
- Belasting
- Vrije tijd
- Reisverzekering
- Caravanverzekering
- Bootverzekering
- Gezin & inkomen
- Zorgverzekering
- Uitvaartverzekering
- Overlijdensrisico
- Rechtsbijstand
- Pensioen
- AOV