Personeelstekort horeca: meer dagen sluiten of adverteren met hogere lonen?
zaterdag 16 april 2022 | Bron: NOS
Voor horecazaken breekt een spannende tijd aan. Het hoogseizoen is in aantocht, maar door het personeelstekort moet worden gezocht naar manieren om de roosters rond te krijgen. Dat doen ondernemers op verschillende manieren.
Bij restaurant Auberge Jean & Marie in Amsterdam vangen ze het personeelstekort op door aangepaste openingstijden en een vereenvoudiging van de kaart. Vooral het gebrek aan goede chef-koks bracht hen tot deze beslissing, vertelt mede-eigenaar Jan Grijspeere. "Op het dieptepunt qua personele bezetting stonden mijn compagnon en...
- Verzekeringsnieuws
- Over Verzekeringsnieuws
- Powered by Koko Kroup | Essenso
- Webtips
- Zeker.com | DirectZeker
- LevenWonen.nl
- Disclaimer | Privacy
- Cookiebeleid
- Geld
- Hypotheek
- Lenen
- Belasting
- Vrije tijd
- Reisverzekering
- Caravanverzekering
- Bootverzekering
- Gezin & inkomen
- Zorgverzekering
- Uitvaartverzekering
- Overlijdensrisico
- Rechtsbijstand
- Pensioen
- AOV