Home

Zoekveld

  • Home
  • Verzekeringen
  • Hypotheken
  • Pensioenen
  • Lenen
  • Sparen
  • Nieuwsbrief

Horeca verspilt 9,5 procent minder voedsel, maar gooit nog steeds fortuin weg

maandag 11 september 2023 | Bron: NOS

Horecaondernemers gooien minder voedsel weg dan vier jaar geleden. Sinds 2019 nam de voedselverspilling met 9,5 procent af: er wordt nu vijf miljoen kilo minder eten in de prullenbak gegooid. Toch wordt er ondanks de daling nog altijd 55,4 miljoen kilo voedsel per jaar verspild, blijkt uit onderzoek van Rabobank.
De daling komt volgens de onderzoekers deels door de hoge kosten waar horecaondernemers de afgelopen jaren mee te maken hebben. Ondernemers gingen op zoek naar manieren om voedselverspilling tegen te gaan, om zo geld te besparen.
Het...

Lees het hele artikel
Rabobank
Linkedin Facebook TwitterWhatsapp

ONTVANG DAGELIJKS

het laatste verzekeringsnieuws

Aanmelden nieuwsbrief
  • Verzekeringsnieuws
  • Over Verzekeringsnieuws
  • Powered by Koko Kroup | Essenso
  •  
  • Webtips
  • Zeker.com | DirectZeker
  • LevenWonen.nl
  •  
  • Disclaimer | Privacy
  • Cookiebeleid
  • Vervoer
  • Autoverzekering
  • Bestelautoverzekering
  • Bromfietsverzekering
  • Motorverzekering
  •  
  • Wonen
  • Inboedelverzekering
  • Woonhuisverzekering
  • Geld
  • Hypotheek
  • Lenen
  • Belasting
  •  
  • Vrije tijd
  • Reisverzekering
  • Caravanverzekering
  • Bootverzekering
  • Gezin & inkomen
  • Zorgverzekering
  • Uitvaartverzekering
  • Overlijdensrisico
  • Rechtsbijstand
  • Pensioen
  • AOV