Inrichting bedrijfsrestaurant kan keuze voor gezond voedsel stimuleren
dinsdag 20 februari 2018 | Bron: NU
Het is mogelijk een bedrijfsrestaurant zo in te richten dat werknemers eerder voor gezond voedsel kiezen, terwijl de ongezondere varianten nog steeds aanwezig zijn. Dat blijkt uit onderzoek van gezondheidswetenschapper Liesbeth Velema van de Vrije Universiteit.
- Verzekeringsnieuws
- Over Verzekeringsnieuws
- Powered by Koko Kroup | Essenso
- Webtips
- Zeker.com | DirectZeker
- LevenWonen.nl
- Disclaimer | Privacy
- Cookiebeleid
- Geld
- Hypotheek
- Lenen
- Belasting
- Vrije tijd
- Reisverzekering
- Caravanverzekering
- Bootverzekering
- Gezin & inkomen
- Zorgverzekering
- Uitvaartverzekering
- Overlijdensrisico
- Rechtsbijstand
- Pensioen
- AOV